BILLEDE GALLERI Fine Art portrætfoto

Fine Art er et udtryk for et portrætfoto som bliver skabt som et kunstnerisk værk i . Et Fine Art portrætfoto, skildrer følelsesmæssige stemninger i en levende og karakteristisk stil. Det er tidsløse portrætfotos som fanger essensen af modellens karakter sådan som jeg oplever den.

At skabe kunstneriske portrætter er en en helt særlig passion som nærer min kreative sjæl. Disse billeder har givet mig flere internationale priser og titlen som Årets portrætfotograf i den danske brancheforening for professionelle fotografer.

 

Fine Art Portrætfotograf

Som portrætfotograf arbejder jeg med en stor grad af fokus på detaljer. Det gælder både teknisk og kunstnerisk brug af lys for påvirke den stemning jeg ønsker for det færdige portræt. Men elementer som posering og styling er vigtige overvejelser og som har indflydelse på det færdige  udtryk. 

Som portrætfotograf med en passion for at skabe portrætbilleder der er både tidsløse, smukke og stemningsfyldte, er fokus på detaljerne afgørende for det færdige resultat. Det samme gælder for efterbehandlingen af billederne, som bliver redigeret og retoucheret for at fremhæve billedets stemning. 

Et fine Art portrætfoto adskiller sig fra andre portrætfotos, ved den tid der bliver lagt fra start til et færdigt foto kan nydes i et smukt indrammet print. Det er tidsløst og har de kvalitetet at de kan hænge på væggen i årtier som et smukt kunstnerisk værk, og stadig nydes hver eneste dag du kigger på det, fordi det har "showstopper" effekt.