Om din portrætfotografering

Når du booker en portrætfoto session hos Jette Schrum Fotografi, booker du ikke kun en fotografering men en helt særlig oplevelse.

En feel good oplevelse der for nogen er transformerende, for andre et boost af god karma og en oplevelse af at det også er sjovt at stå foran det kamera.

Typisk er processen fra vi taler sammen første gang, til du får fremvist dine smukke billeder, 4-6 uger. Herunder kan du læse om processens detaljer.

Sådan foregår en fotosession hos Jette Schrum Fotografi

Konsultation før din fotosession

Når du har booket tid og modtaget din bekræftelse, aftaler vi et tidspunkt for en snak over telefonen, som forberedelse og planlægning af din fotografering.

Her vil jeg høre om dine tanker, ønsker og ideer til dine nye billeder, hvilke tanker du har om hvordan de færdige billeder skal bruges, om du skal bruge billeder til gaver osv.

Vi  drøfter også alle detaljerne for din session, så som styling, valg af tøj, accessories og farve tema osv. Det er elementer der har afgørende indflydelse billedernes endelige udtryk og stemning.

Herefter planlægger og forbereder jeg dagen for vores fotosession.

Tid til fotosession

Når jeg fotografere dig eller din familie, er mit fokus at din indfange personlighed og essens. Og hvis der er flere familiemedlemmer til fotograferingen, den relation og energi der er i mellem jer.

Vi tager os god tid under fotograferingen og jeg guider og coacher hele vejen igennem, så fotosessionen bliver en god, sjov og afslappet oplevelse. 

Har du booket styling, starter vi sessionen i selskab med en af mine dygtige stylister.

Udvælgelse og bestilling af billeder

Dine billeder er klar til fremvisning og udvælgelse ca. 2-3 uger efter vores fotosession. Inden du ser billederne, har jeg omhyggeligt gennemgået dem, udvalgt de allerbedste og efterfølgende brugt adskillige timer på billederedigering, så du ser dem med den smukkeste finish.

De vil blive afbalanceret i farver, lys, skygge, evt. urenheder i hud vil blive retoucheret og de justeres så de får mit signatur look. Du vil få præsenteret billederne i et udvalg af både farve og sort/hvid.

Godt at vide når du booker en fotosession

Om booking af fotografering

Når vi har aftalt en dato for din fotografering, sender jeg dig en booking bekræftelse og en faktura til betaling af din fotosession. Fakturaen skal betales senest dagen før vores session.

Om fremvisning af billeder online

Hvis vi har aftalt fremvisning af dine billeder være tilgængelige til udvælgelse online i syv dage. Jeg står til rådighed for hjælp til at udvælge dine billeder og hvad du skal være opmærksom på når du vælger billeder på denne måde.

Bestilling og betaling af billedeprodukter

Da dine billeder er skræddersyet til dig, forfalder betaling for dine billedeprodukter ved bestilling. Når betaling er modtaget igangætter jeg færdiggørelse og produktion af dine produkter. Produktionstid variere afhængig af produkt, og normalt er dine billedeprodukter klar til afhentning inden for 3-6 uger.

Valg af tøj og styling

Tøj og styling er elementer i et billede, der har stor indflydelse på stil og udtryk for det færdige billede og derfor er det en vigtig overvejelse forud for vores fotosession. Vi gennemgår det i detaljer og jeg vejleder og guider dig, udfra de ønsker du har får de færdige billeder.

Hvad er et "Fine Art" portrætfoto ?

"Fine Art" portrætfoto er et udtryk for et portrætfoto, der er gennemtænkt, velkomponeret, efterbehandlet i en kunstnerisk signatur stil og printet på et højt eksklusivt niveau

Resultatet er et unikt kunstnerisk og tidsløst portrætfoto, som du kan beundre hver dag resten af livet.

Et Fine Art portrætfoto er et portrætfoto som er udført med en kreativ eller følelsesmæssig fortælling.

Selve fotooptagelsen af et Fine Art Portrætfoto, udgør skitsen for det færdige værk. Det er her billedets grundlæggende fortælling kommer til udtryk. Det rå digitale billede er for fotografen, som en blyantsskitse er det for en kunstmaler.

Det er i den time lange efterbehandling, at magien sker og portrættet for alvor træder ud i sit lys, når der med den digitale pensel, justeres på farver, skygger og lys.

Børnefotograf