"At fotografere et portræt, er "no big deal". At skabe et helt unikt portræt, er til gengæld en kunstart."

Det handler om at blive set.


Hvem du er, din essens og din personlighed. Lyset i dine øjne,  dine træk i ansigtet, når en tanke farer forbi. Alle de elementer du indeholder som din styrke, din sårbarhed eller begge dele på engang.

Min visionen er at skabe udtryksfulde portrætfotos af mennesker som vækker en følelse eller en stemning. Portrætfotos som fanger og fastholder blikket af den der ser, fordi der er mere i det en blot et ansigt.  Det er billeder der indfanger den bedst tænkelige version af dig, som er tydelige i deres visuelle sprog og samtidig både er uden tid og sted.

Jeg ser efter den intensitet og dybde der ligger i dit ansigt, din personlighed og sjæl. Og bruger elementer og detaljer til at uddybe historien.

Skal vi tage en snak om din portrætsession?

Hej !

Jeg hedder Jette og er fotograf med fotostudie i Hørsholm. Jeg har specialiseret mig i portrætfotografi af mennesker, fordi fotografiet for mig, er en samtale om det smukke, det sårbare, det stærke, det feminine og den helt særlige essens og energi som er så forskellige hos hver enkelt menneske.

Det krydrer jeg med elegance, æstetik, detaljer - masser af detaljer og nogle gange lidt mystik, til smukke og helt særlige personlige og stemningsfulde portrætter, der kan hænge på væggen som et kunstnerisk billede, uafhængig af tidens gang.

Det er en særlig oplevelse for mig - hver eneste gang - og en helt særlig oplevelse for den der bliver fotograferet. For alle jeg fotograferer, betyder det at der bliver rykket på noget - oftest selvopfattelsen.

Med en bristet drøm om optagelse på kunstakademiet, kom en lang årrække med uddannelse og ansættelse i business verden, indtil 2016 hvor fotografiet vendte rundt på min karrieresti. Tak universet..

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

SILVER - TPM 2021 Image Award (blk)
Основные RGB
BRONZE - TPM 2021 Image Award Distinction (blk)

Anerkendelser og priser

Som professionel fotograf, søger jeg altid at udvikle mine kompetencer og kreativitet og derfor deltager jeg i nationale og internationale fotokonkurence inden for portrætfotografi.

 

Årets Portrætfotograf 2020, Dansk fotografisk forening
Årets Fotograf - åben klasse, Dansk fotografisk forening

Guld-, Sølv, Bronze medalje 2020, Print konkurrence v/Dansk fotografisk forening

Bronze og Sølv medalje 2021, Portrait Masters Awards
Bronze medalje 2020, Portrait Masters Awards
Bronze medalje 2019, Portrait Masters Awards
Bronze medalje 2018, Portrait Masters Awards