be-you-tiful Unikke portrætfotos af børn

Enkelt, klassisk, tidsløst

Børnefotografering

De smukkeste billeder af dit barn, er dem hvor det naturlige udtryk træder frem. Det kommer når præmissen er at der er god tid til fotograferingen, når atmosfæren er afslappet og hyggelig. Her vil dit barn føle sig tryg og den naturlige nysgerrighed på situationen, vil give os det skønne, umiddelbare udtryk.

Når valget af tøj og den baggrund der fotograferes på, sættes op til en enkel, men stilren og farveafstemt setting, bliver billedernes udtryk tidsløst og smukt.

Perfekt til ophæng på væggen i en enkel indramning, som elegant rammeløst print på acryl. Eller som bedsteforældre gaven.

Hvordan foregår en børnefotografering

Forberedelse

En børnefotografering, inkludere en konsultation før selve fotosessionen. Vi aftaler et tidspunkt at tale sammen på over telefonen, for drøfter dine ønsker til billederne, samt detaljer som valg af tøj, styling ideer og farvetema. Alle sammen elementer som påvirker stemning og udtryk i de færdige billeder.

Fotografering

Vi har god tid under fotograferingen og jeg prioritere at sørge for at dit barn føler sig tryg og godt tilpas, så fotosessionen bliver til en sjov og god oplevelse som resultere i smukke, udtryksfulde billeder. Typisk varer en fotosession 1-1,5 time

Valg af billeder

Efter sessionen sortere jeg billederne og forbereder et galleri med de absolut 15-20 bedste billeder. Ca. 1 uge senere, mødes vi på mit kontor eller online, til en præsentation af billederne. Det er også her du vælger og bestiller de billeder du ønsker. Det er også her du bestiller ekstra billeder, print og forstørrelser og evt. indramning.

Konfirmationsbilleder
Børnefotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Portrætfotograf

Pris for Børnefotografering Kr. 2500,-

Prisen for en børnefotografering indkluderer:

  • En forberedende konsultation
  • Ca. 1 times fotograferingen i studie eller på location
  • 3 fotos som digitale filer (kan printes i 13x18 cm eller 15x20 cm).

Prisen er for 1 barn.

Tilkøb:

Ekstra foto: kr. 850,-

Digital fil i fuld opløsning til store print: kr. 1950,- pr. stk.

Smukke eksklusive kvalitetsprint med eller uden passpartout, fra kr. 550,- i str. 24x30 cm

Færdig indrammet print i smuk håndlavet galleri ramme, fra kr. 2500,-

EmptyName 1

Fine Art Børnefoto

Ønsker du dig et helt unikt portræt af dit barn ?

Et Fine Art Portrætfoto, er et billede som i sin udformning er inspireret af billedekunstens verden, som betyder at billedet får et helt særlig udtryk og man bliver aldrig helt færdig med at betragte det.

I et Fine Art portrætfoto er der en høj grad af fokus på detaljer. Hele vejen fra den indledende planlægning og helt til den afsluttende billedebehandling. Alle elementer fra lys, tøj, og baggrund er nøje overvejet og planlagt, for at give portrætbilledet den særlige stemning og atmosfære, som er karakteristisk fra billedekunstens verden.

Smukke elegante billedeprodukter til væggen

Smuk indramning med refleksfrit museumsglas, eller print på metal- eller acryl-medier, fremhæver de smukke billeder på fineste vis. Kvaliteten af billedeprodukterne er i særklasse og matcher portrætbilledernes kunstneriske karakter som giver en helt særlig wauw effekt på væggen.