be-you-tiful præcis som den du er

Portrætfoto af smuk kvinde

Dit nye opdaterede dig...

En luksuriøs portrætfoto oplevelse

Du er på udkig efter billeder af dig selv. Smukke, stilrene billeder, der afspejler den kvinde du har. Men du booker ikke bare et photoshoot - når du gør det, vil du gerne gøre det helt rigtigt og lidt anerledes. 

beYoutiful er ikke bare et photoshoot, det er en portrætoplevelse hvor jeg hjælper dig til at stå stærkt i dit eget lys. Det kan ses på på billederne.

Jeg hjælper dig med alt fra at vælge det tøj og accessories, til at drøfte hvilken makeup og hårstyling vi skal gå med. Efter vores forberedende konsultation, forbereder jeg forskellige looks og skræddersyer din fotografering præcis til dig. 

For de fleste er det en transformerende oplevelse, hvor du ser på dig selv med nye øjne.

Ønsker du dig:

... en portrætfotografering, der er skræddersyet præcist til dig?
 
... en dag i selvforkælelse, med masser af god karma og et kærligt boost til din selvopfattelse ?
 
... en oplevelse du kan se tilbage på i mange år fremover?
 
... virkelig smukke billeder, som du, din familie og dine kære vil nyde i lang tid fremover?
 
... en fotograf, der guider dig til de poseringer der fremhæver din styrke og personlighed.
Portrætfoto
web_S201185
web_Alice_2153
lisa0355

Andre kunders oplevelse

Portrætfotograf Jette Schrum

Hvad er en portrætfoto oplevelse?

Det er halv dag i ren selvforkælelse!

og det starter allerede den dag vi mødes, hos mig eller online, til en konsultation, hvor vi drøfter dine tanker og ønsker, så jeg kan gå i gang med at forberede og skræddersy din fotooplevelse.

Herunder kan du læse om alle alle detaljerne for din portrætoplevelse, Både før, under og efter.

Din portrætoplevelse trin for trin

Forberedelse

01 konsultation

Når du har taget beslutningen om at booke en fotosession, starter vi med at aftale tid til din forberedende konsultation. Jeg sender dig en række spørgsmål til dig forinden og når vi taler sammen på telefon eller som onlinemøde, gennemgår vi alle de detaljer, der indgår i en fotosession, så du er forberedt til fingerspidserne, når vi mødes i fotostudiet.

02 Valg af tøj

Valg af tøj er vigtig. Både fordi det er med til at fortælle hvem du er, hvordan du føler dig og ikke mindst for billedets fortælling. For mange kan det at vælge tøj, være en svær beslutning. I løbet af vores konsultation, får vi indkredset hvilken retning din portrætfoto session skal gå og jeg vil både inspirere og guide dig, så det bliver lettere at vælge ud fra din garderobe. 

Fotosession

04 Styling

Jeg bruger dygtige professionel stylister, som sørger for du både ser og føler dig vidunderlig til din fotosession. Stylisten er både stylecoach for sammensætning af looks, samt hår og makeup stylist. For beYOUtiful og Motherhood sessioner, er stylisten med under hele sessionen og sørger for du ser fantastisk ud fra start til slut. Det er en særlig oplevelse af at have sin egen personlige stylist som gør din portrætfoto oplevelse helt unik.

04 Fotografering

Vi har kun en fotosession om dagen og det betyder vi har god tid til din fotografering og til at skabe en fantastisk dag ford dig i studiet. Vi har frihed til at perfektionere et outfit og vi har den tid der skal til for at guide dig igennem de forskellige poseringer som fremkalder dit personlige udtryk. God tid betyder at vi kan slappe af og hygge os, alt imens vi skaber smukke tidsløse billeder til dig.

04 Tøj

Vi kan som regel når 4-5 forskellige sæt tøj i løbet af en session. Dem har vi allerede drøftet inden vi mødes og de bliver finetunes sammen med stylisten inden vi får igang med fotograferingen

Udvælgelse af billeder

05 Fremvisning af dine billeder

Inden for en uge efter vores fotosession, mødes vi igen online eller på mit kontor, hvor jeg præsentere dig for dine smukke billeder. Du får vist billederne på min store skærm og kan vælge præcis dem du ønsker. Det er også her vi drøfter også dine ønsker for billederedigeringen.

06 Retouchering

Hvordan dine billeder retoucheres, afhænger meget af den stil du har ønsket for dine færdige billeder. Er stilen, ren, enkel og magazin inspireret, behandles billederne primært for lys, skygge og farvegraduering. For Fine Art portrætter, ligger der langt mere kunstneriske billedebehandling forud for et færdig billede med et kunstnerisk udtryk. Uanset stil, bliver de billeder du køber, retoucheret som stor kærlighed, omhu og æstetisk finesse.

07 Dine færdige billeder

Intet slår oplevelsen af at stå med et smukt portrætfoto, hvor den høje printkvalitet gengiver farver, skygger lys og detaljer på det smukke matte papir, så billedet præsenteres med en helt særlig dybde, som den digitale skærm ikke kan honorere,  og det personlige udtryk for alvor står frem og bliver tydeligt.

Dine smukke billeder fortjener at kunne ses på på papir, i et album eller på væggen. Men selvfølgelig er der et behov for digitale filer til dine online profiler og derfor følger der altid en digital fil med til dit køb af print. 

Vera_Z4A0553JetteSchrumFotografi

be-YOUtiful Din portrætfoto oplevelse

Og en oplevelse bliver det.

Den starter allerede når vi mødes første gang, hvor vi designer og planlægger din fotosession, så den er skræddersyet præcis til dig.

Din portrætfotografering bliver lige så unik som du, og du får billeder som du drømmer om.

Lad mig hjælpe dig med at fejre en milepæl, et nyt kapitel eller slet og ret bare, at give dig selv den oplevelse at blive set som den kvinde du er.

Inkluderer:

Forberedende konsultation (online møde eller personligt) 

Professionel makeup, hårstyling og touchups under hele sessionen.

Fotosession op til 4 timer, inklusiv styling 

op til 5 looks

Personlig fremvisning af billeder til bestilling

Ikke Inkluderet:

Print og digitale filer - som købes seperat

Pris for portrætoplevelse:

KR. 6000,-

Er du klar til at booke tid til en fotosession ? En portrætoplevelse skræddersyet helt til dig!