be-you-tiful præcis som den du er

be-you-tiful præcis som den du er

En transformerende portrætfotografering, som hylder din indre skønhed og dit feminine ydre.

Portrætfoto af smuk kvinde

En eksklusiv fotooplevelse

Find din indre styrke... Sammen finder vi frem til den version af dig selv, som du altid har drømt om at se på billeder.

Har du brug for at blive mindet om hvem du er? At se og opleve den indre skønhed og styrke du har, definerer dig som en helt igennem smuk og feminin kvinde.

Denne fotosession er designet til at nulstille negative selvbilleder og vise dig alt det du har og er, i virkelig smukke billeder af dig - præcis som den kvinde du er. For mange er det en rejse ind i selvopdagelse som slipper gamle overbevisninger der har plaget din selvopfattelse og som giver dig et helt nyt syn på din kvindelighed, indre skønhed og kraft.

Vi skaber en styrkende, hjertecentreret og ikke mindst en mindeværdig oplevelse - helt unik og skræddersyet præcis til dig.

HVER DAG DU KIGGER PÅ DINE BILLEDER BLIVER DU MINDET OM DEN KVINDE DU ER OG ALTID VIL VÆRE

Portræt billede
Portræt foto

be-you-tiful er en portrætfotografering for dig der:

- vil opleve en fotosession, der er skræddersyet præcist til dig.
 
- vil opleve et kærligt boost af din selvopfattelse
 
- der ikke tror på at du er fotogen ( men det er du ! ) 
 
 - drømmer om virkelig smukke billeder der fremhæver både dit smukke indre og ydre og som du vil elske nu og resten af din levetid.
 
 -ønsker dig en fotografering hvor du føler dig fantastisk, smuk og fuldstændig tryg fordi du bliver guided hele vejen igennem.
Portrætfoto
lisa0355
Portrætfoto_MG_8943
web_Alice_2153
Fotograf Jette Schrum

Andre kunders oplevelse

Portrætfotograf Jette Schrum

Din portrætoplevelse trin for trin

1. Konsultation

Hvordan vil du gerne fotograferes? Vi tager en snak på på telefonen, hvor vi taler om dine ønsker og drøfter ideer til en skræddersyet fotosession til dig. Vi laver et moodboard, der samler detaljer og inspiration til dit shoot

2. Portrætfotografering

Din portrætfotografering er omhyggeligt designet til at være lige så unik, som du er. Vi tager al stress væk ved at give dig en oplevelse, som du aldrig vil glemme med hår, makeup og styling baseret på din personlige stil. Jeg guider dig igennem hele sessionen med poseringer der fremviser personlighed og komplementere din figur. Jeg lover dig, at du vil gå ud af vores session og føle dig fantastisk med de smukkeste billeder af dig selv, du nogensinde har set!

3. Fremvisning og udvælgelse

Cirka 1 uge efter din portrætfotografering, mødes vi på et online zoom møde hvor jeg vil vise dig dine billeder så du vælger dine favoritter og hvilke du vil købe samt bestille yderligere produkter. 

4. Levering

Dine billeder bliver leveret som digitale filer du kan downloade, men intet slår oplevelsen af at stå med et smukt portrætfoto, hvor den høje printkvalitet gengiver farver, skygger lys og detaljer på det smukke matte papir, så billedet præsenteres med en helt særlig dybde, som den digitale skærm ikke kan honorere,  og det personlige udtryk for alvor står frem og bliver tydeligt.

Vera_Z4A0553JetteSchrumFotografi

be-you-tiful Portrætfoto oplevelse

Og en oplevelse bliver det.

Den starter allerede når vi mødes første gang, hvor vi designer og planlægger din fotosession, så den er skræddersyet præcis til dig.

og fortsætter når vi mødes til en fanstisk feel good dag i studiet, hvor vi sætter dig i centrum og skaber de smukkeste billeder af dig.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at fejre en milepæl, sætte lys på et nyt kapitel eller bare, at give dig oplevelsen af, virkelig at blive set som den kvinde du er.

Inkluderer:

  • Forberedende konsultation (online møde eller personligt)
    Professionel makeup, hårstyling og touchups under hele sessionen.
  • Fotosession op til 4 timer, inklusiv styling
  • op til 5 looks
  • Personlig fremvisning af billeder til bestilling
  • Digitale filer og print er ikke inkluderet og købes seperat

Pris:

KR. 6000,-

Pris for Billedekollektioner starter ved:

KR 3000,-

Næste skridt? Book tid til en snak på telefonen

Har du spørgsmål? vil du høre mere om processen for en beYOUtilful portrætfotografering, eller er du klar til at booke tid til en helt unik oplevelse?