Børnefotograf Jette Schrum
Børnefotograf Jette Schrum
Portrætfoto
Børnefotograf Jette Schrum

Børnefotografering Vi elsker vores børn og tager billleder af dem konstant og hele tiden, men der er intet der slår et børnefoto fra en professionel børnefotografering.

Når der, modsat hos skole- eller institutions-fotografen, er god tid til fotograferingen, som er indrettet på barnets præmisser og i en hyggelig atmosfære, får vi de skønne, dybere personlige udtryk frem i billederne.

Når valg af tøj og baggrund sættes op til en enkel, stilren og farveafstemt setting, bliver billedernes udtryk en helt anden - smukt og tidløst. Perfekt til bedsteforældre gaver eller til ophæng på væggen i en smuk ramme eller som et moderrne og elegant rammeløst print på acryl.

Børnefotografering Kr. 1095,-

Prisen for en børnefotografering er for min tid til:

En forberedende konsultation hvor vi drøfter ønsker til stil og udtryk, samt diverse detaljer som eks. valg af tøj og styling.

Ca. 1 times fotograferingen i studie.

Præsentation af billeder i onlinegalleri og hjælp til udvælgelse og bestilling.

Billeder er ikke inkluderet i prisen og købes seperat

3 Portrætfotos: kr. 3150,-

6 Portrætfotos: kr. 5450,-

10 Portrætfotos: kr. 7000,-

Portrætfotos leveres som både print (op til 24x30 cm) og som digitale filer.

Børnefotograf Jette Schrum

Moderne, klassisk, tidsløst

Børnefotografering

De smukkeste billeder af dit barn, er dem hvor det naturlige udtryk træder frem. Derfor siger jeg næsten aldrig "smil" men fremkalder de skønne naturlige og nogle gange underfundige udtryk, igennem den kontakt jeg skaber med dit barn, når vi taler sammen under  fotograferingen. Når dit barn føler sig tryg, kommer det helt automatisk og naturligt.

Book en børnefotografering for portrætfotos i en moderne, klassisk og tidsløs stil, som du ikke ønsker at skifte ud, selvom årene går forbi.

Drømmer du om et helt unikt portrætfoto af dit barn?

Et Fine Art Portræt, er en særlig fortælling om dit barns personlighed.  Et kunstnerisk portræt har en vision og ide for at fremelske den helt særlige fortælling om essensen af dit barns sjæl og energi. Det er et billede der emmer af stemning og atmosfære og som er karakteristik for et kunstneriske portrætfoto.

En Fine At portræt session tager typisk 1,5-2 timer og alle detaljer drøfter vi i den indledende konsultation, så jeg kan skræddersy og planlægge fotograferingen efter dine individuelle ønsker.

Smukke elegante billedeprodukter til væggen

Smuk indramning med refleksfrit museumsglas, eller print på metal- eller acryl-medier, fremhæver de smukke billeder på fineste vis. Kvaliteten af billedeprodukterne er i særklasse og matcher portrætbilledernes kunstneriske karakter som giver en helt særlig wauw effekt på væggen.