Børnefotograf Jette Schrum
Børnefotograf Jette Schrum
Fine Art Portrætfoto børn
Børnefotograf Jette Schrum

Fine Art Børnefotografering

Book til en portrætfotografering af din søn eller datter, og bliv beriget med helt unikke, elegante og tidsløse portrætfotos til din væg, som du vil nyde fra nu og resten af livet. 

FINE ART Børnefotografi

En Fine Art Børnefotografering indfanger dit barns umiddelbare og naturlige udtryk. Det bliver til tidsløse portrætfotos med stor dybde og en fortælling om dit barns personlighed.

Du vil få et udvalg af smukke billeder med stærke emotionelle udtryk, som viser essensen af dit barns sjæl og energi. Jeg skaber kontakten i en nærværende og omsorgsfuld energi og lader dit barns udtryk komme helt naturligt.

En fotosession tager typisk 1-2 timer og alle detaljer drøfter vi i den indledende konsultation, så jeg kan skræddersy fotograferingen efter dine individuelle ønsker.

Stil og udtryk

Min stil for portrætfotos af børn er enkel og tidløs eller med brug af tøj og rekvisitter til at sætte retning for fortællingen i billedet. 

Styling og valg af tøj er helt essentiel i denne type fotosession. Det er detaljerne der understøtter fortællingen og som har har stor betydning for billedernes stemning, og endelige udtryk.

Konsultation

Når du har booket en fotosession, har vi aftalt et tidspunkt hvor vi drøfter dine specifikke ønsker for stil og udtryk i billederne. Vi taler sammen enten over telefon, zoom eller på mit kontor i Hørsholm. Udfra vores samtale, kan jeg designe en fotosession så vi rammer helt plet med dine ønsker for billeder af dit barn.

Valg af tøj og accesories

Valg af tøj afhænger af den stil du ønsker for dine billeder. Generelt er farvetema og typen / stilen af tøjet, medvirkende til både den personlige fortælling, men også energien og stemningen i de endelige billeder. Vi drøfter alle detaljer i den forbindelse på vores forberedelsemøde.

Din portrætfoto session

Når vi mødes til fotografering af dit barn, starter vi med at udvælge outfits af det tøjudvalg i har taget med. Hvis vi har aftalt booking af stylist til hårstyling, starter vi med det inden. Fotograferingen er en  afslappet og hyggelig oplevelse, hvor jeg guider dit barn hele vejen, og undervejs holder vi små pauser.

Retouchering

Jeg redigerer billederne udfra at fremhæve stemning og udtryk der matcher fortællingen. Billederne retoucheres med respekt og yndefuldhed så alle personlige træk bevares til fulde. Retoucheringens formål er at lysne mørke områder og trække beskurens øjne mod øjne og ansigt og fremhæve. 

Portrætfoto børn

Fine Art Fotosession

Børnefotografering Kr. 1095,-

Prisen for fotosessionen er for min tid ved vores forberedelse og fotografering.

En børnefotografering inkluderer en forberedende konsultation hvor vi drøfter ønsker til stil og udtryk, samt diverse detaljer som eks. valg af tøj og styling. Selve fotograferingen tager ca. 1,5 time. 14 dage efter fotograferingen mødes vi online eller på mit kontor for præsentation, udvælgelse og bestilling af billeder.

Billedeprodukter til væggen, af højeste kvalitet

Smuk indramning med refleksfrit museumsglas, eller print på metal- eller acryl-medier, fremhæver de smukke billeder på fineste vis. Kvaliteten af billedeprodukterne er i særklasse og matcher portrætbilledernes kunstneriske karakter som giver en helt særlig wauw effekt på væggen. 

Børnefotograf Jette Schrum
Portrætfotograf
Fine Art Print
Fine Art Print
Børne-portræt-fine-Art_v2