Portrætfoto
Portrætfoto af kvinde
Portrætfoto
Portrætfoto Gravid

Det handler ikke kun om smukke portrætfotos (ok, det var derfor du landede her i første omgang, men lad os lige ta' den et skridt dybere)

Det handler om, at være den du er, at stå ved og op for dig selv. At anerkende dit eget værd. Det handler om hele dig, både det du har med i baggagen og det du ønsker at være nu og fremadrettet.

En portrætfotografering handler om at hylde, fejre og anerkende dig selv og det du bidrager med - uanset om det er i dit professionelle eller private liv (nogle gange er det begge dele).

Det handler om, at du gør det for dig! - det er præmissen

Selvom det selvfølgelig også er fantastisk at gøre det for de mennesker, der elsker dig. Fordi din mor altid vil have billeder af dig. Selv når du er 70 og hun er 95. Dine børn vil elske billeder af dig, særligt den dag hvor det kun er minderne der er tilbage...

Portrætfoto sessioner

Tjek de forskellige portrætfoto sessioner du kan vælge iblandt

En transformation af din selvopfattelse

beYOUtiful

I denne session, vil du opleve et skift. Det kan være lidt eller meget, men du kommer til at se på dig selv med nye øjne. Når dit mindsæt skifter - dvs. når du ser dig selv og beslutter at sige noget pænt om dig selv, bliver oplevelsen endnu stærkere.

Det er en eksklusiv selvforkælende portrætfoto session, alt er forberedt til mindste detalje og du er i de bedste hænder fra start til slut. Professionel styling som tager hånd om dig gennem hele sessionen, så du shiner i flere forskellige looks, er ren selvforkælelse. 

Med de smukke billeder, (fordi det er de selvfølgelig) giver dig en reminder hver dag om positive tanker og selvkærlighed.

Et helt nyt kapitel...

Gravid fotografering

En graviditet er en helt speciel og forunderlig tid i dit liv. En gravid fotografering fanger din indre styrke og skønhed som smukke, sjælefulde portrætfotos som hylder dig og det nye mirakuløse liv, der er på vej.

En gravidfotografering er en uforglemmelig oplevelse og du vil glæde dig over dine smukke portræt billeder både nu om 10-20 og 30 år.

Din portrætfoto session

Herunder finder du flere detaljer om en skræddersyet fine Art portrætfoto session. Send mig en besked, hvis det kunne være noget for dig, så tager vi en uforpligtende snak.

Stil

Jettes stil er elegant, klassisk og tidsløs og udtrykket er rent og enkelt og fokus er at fremkalde din indre skønhed. Sessionen er skræddersyet til dig og sammen drøfter vi ideer til posering, belysning, tone og stemning i billederne, for at sikre at din vision, ønsker bliver en realitet.

Konsultation

Din portrætfotografering er skræddersyet specifikt til dig, og inkludere en personlig konsultation hvor vi designer din fotosession præcis efter hvordan du drømmer om at blive fotograferet. Vi gennemgår alle detaljer, så du er forberedt til fingerspidserne, når vi mødes til din session.

Valg af tøj og styling

At vælge hvad du skal fotograferes i, kan være en svær beslutning fordi der er mange valg og muligheder. Under vores konsultation, får vi indkredset hvilken retning din portrætfoto session skal gå og jeg vil både inspirere og guide dig, så det bliver lettere at vælge ud fra din garderobe. Jeg vil til enhver tid anbefale professionel styling, som fuldender din portrætfoto oplevelse. Stylisten vil være med under sessionen til at give dig dit ideelle look, give touchups og stilændringer undervejs.

Din portrætfoto session

En Portrætfoto session er altid forbundet med god tid. Der er ikke andre sessioner den dag du skal fotograferes og vi har frihed til at bruge tid på at perfektionere de forskellige outfits vi har valgt til dig og sørge for at du hele vejen fra start til slut, føler dig godt tilpas, smuk og med det overskud der skal til for at du kan følge mig, når jeg guider dig igennem de forskellige poseringer, der får fremkalder din unikke skønhed. Alt i alt en dag med luksuriøs tid til dig selv, hvor det er dig der er i centrum.

Dine unikke og kunstneriske portrætfotos

Portrætfotos skal opleves som print, først der kommer de rigtig til live. Kvaliteten af dine færdige portrætfotos er af den absolut højeste printkvalitet med en teknologi der som gengiver farver, skygger, lys og detaljer, præcis som du ser dem på skærmen. Printet på papir i museumskvalitet der garantere 300 år holdbarhed.

Portrætfoto

Portrætfoto session

Fine Art Portrætfoto Kr. 1495,-

Prisen for fotosessionen dækker for min tid for forberedelse og fotografering.

Fotosessionen er for en person og inkluderer en forberedende konsultation for design af fotosessionen. 2 timers fotografering i studie eller på location. Billeder er ikke inkluderet og købes seperat.

Se muligheder for køb af billedeprodukter herunder

Makeup og hårstyling ved professionel stylist  kr. 1875,-

Ekstra personer i sessionen kr. 500,-

Portrætfoto som et eksklusive billedeprodukter

Jeg tilbyder et udvalg af forskellige billedeprodukter til præsentation og opbevaring af dine portrætfotos. Det er produkter som er særlig udvalgt til at matche udtryk og stil i dine smukke portrætfotos. Kvalitets print med eller uden håndskåret passepartout, galleri indramning og elegante læderindbundne albums.

Portrætfotograf
Fine Art Print
Fine Art Print
At være fotogen