Portrætfoto
Gravid fotografering
Portrætfoto af smuk kvinde
Portrætfoto Gravid

Fine Art Portrætfoto

Der er så mange forskellige lejligheder for at booke en portrætfotografering hos Jette Schrum Fotografi.

Om du hylder din graviditet med en gravidfotografering, din nye titel som mor med billeder af dig og din baby, en gave til din kæreste, mand eller mor. Eller blot for dig selv, for at hylde en særlig tid i dit liv

Uanset hvad der ligger til grund for at du booker en fotosession, så er din portrætfotografering for dig og den skræddersyes til dig og dine ønsker.

Det handler ikke om at være perfekt..

Men om at være og hylde den du er nu, og se dig selv i stærke og sjælefulde portrætfotos

En portrætfoto session er en helt særlig oplevelse. For mange er den transformerende for hvordan man ser sig selv.

Uanset om du bliver fotograferet for din kæreste, din mand eller som en gave til dig selv, handler denne fotosession om at vise dig din skønhed, din styrke og din sårbarhed. Det er også en rejse mod selvkærlighed, og omfavnelse af dig som den kvinde du er.

Jeg ønsker at give dig en oplevelse for livet, som du ikke vil glemme og skabe smukke, elegante og tidsløse portrætfotos, som du vil værdsætte nu og resten af livet.

Forkæl dig selv med den luksus, en skræddersyet portrætfotografering er.

Din portrætfoto session

Herunder finder du flere detaljer om en skræddersyet fine Art portrætfoto session. Send mig en besked, hvis det kunne være noget for dig, så tager vi en uforpligtende snak.

Stil og udtryk

Stil og udtryk i en fine art portrætfoto session er inspireret fra modefotografi og tilpasset til at få dig til at se og føle dig smuk og elegant som den du er. Sessionen er skræddersyet med brug forskellige kunstneriske lyssætninger, baggrunde etc. som matcher lige præcis det udtryk vi vil have frem for at skabe autentiske og personlige portrætfotos af dig.

Konsultation

En portrætfoto session, er skræddersyet specifikt til dig, og inkludere en personlig konsultation hvor vi designer din fotosession præcis efter hvordan du drømmer om at blive fotograferet. Vi gennemgår alle detaljer, så du er forberedt til fingerspidserne, når vi mødes til din session.

Valg af tøj og styling

At vælge hvad du skal fotograferes i, kan være en svær beslutning fordi der er mange valg og muligheder. Under vores konsultation, får vi indkredset hvilken retning din portrætfoto session skal gå og jeg vil både inspirere og guide dig, så det bliver lettere at vælge ud fra din garderobe. Jeg vil til enhver tid anbefale professionel styling, som fuldender din portrætfoto oplevelse. Stylisten vil være med under sessionen til at give dig dit ideelle look, give touchups og stilændringer undervejs.

Din portrætfoto session

En fine Art Portrætfoto session er altid forbundet med god tid. Der er ikke andre sessioner den dag du skal fotograferes og vi har frihed til at bruge tid på at perfektionere de forskellige outfits vi har valgt til dig og sørge for at du hele vejen fra start til slut, føler dig godt tilpas, smuk og med det overskud der skal til for at du kan følge mig, når jeg guider dig igennem de forskellige poseringer, der får fremkalder din unikke skønhed. Alt i alt en dag med luksuriøs tid til dig selv, hvor det er dig der er i centrum.

Dine unikke og kunstneriske portrætfotos

Portrætfotos skal opleves som print, først der kommer de rigtig til live. Kvaliteten af dine færdige portrætfotos er af den absolut højeste printkvalitet med en teknologi der som gengiver farver, skygger, lys og detaljer, præcis som du ser dem på skærmen. Printet på papir i museumskvalitet der garantere 300 år holdbarhed.

beYOUtiful

Hvorfor ?

Fordi tiden er flygtig..

Den tid vi har er flygtig og kommer ikke igen. Pludselig er der gået 10 år og børnene er blevet store eller voksne.

Fordi portrætfotos fryser tid og følelser

som du kan opleve igen og igen og mindes de følelser og den tid der var.

Fordi en dag vil disse fotos være det der er tilbage..

Der er mennesker der ønsker at mindes og huske dig, et stærkt og smukt portræt vil nære de følelser der er tilbage

Fordi dine portrætfotos er at sige ja til dig selv

At føle dig godt tilpas i din hud og din krop, giver dig et følelsesmæssig boost og det vil komme til at påvirke alle aspekter af dit liv.

Portrætfoto

Portrætfoto session

Fine Art Portrætfoto Kr. 1495,-

Prisen for fotosessionen dækker for min tid for forberedelse og fotografering.

Fotosessionen er for en person og inkluderer en forberedende konsultation for design af fotosessionen. 2 timers fotografering i studie eller på location. Billeder er ikke inkluderet og købes seperat.

Se muligheder for køb af billedeprodukter herunder

Makeup og hårstyling ved professionel stylist  kr. 1875,-

Ekstra personer i sessionen kr. 500,-

Portrætfoto som et eksklusive billedeprodukter

Jeg tilbyder et udvalg af forskellige billedeprodukter til præsentation og opbevaring af dine portrætfotos. Det er produkter som er særlig udvalgt til at matche udtryk og stil i dine smukke portrætfotos. Kvalitets print med eller uden håndskåret passepartout, galleri indramning og elegante læderindbundne albums.

Portrætfotograf
Fine Art Print
Fine Art Print
At være fotogen