Portrætfoto Gravid
Web_S201057
Portrætfoto
Portrætfoto

Det handler ikke kun om smukke portrætfotos ... ok, det var måske derfor du landede her i første omgang, men lad os lige ta' den et skridt dybere

Det handler om, at være den du er, at stå ved og op for dig selv. Det handler om hele dig, både det du har med i baggagen og den du ønsker at være nu.

En portrætfotografering handler om at anerkende dig selv og dit værd. At anerkende det du bidrager med - uanset om det er i dit professionelle eller private liv (nogle gange er det begge dele).

Det handler om at det du gør, er noget du gør for dig - det er præmissen. Og derfor er det helt ok, at du gerne vil have nogle smukke billeder af dig selv, hvor du stråler igennem.

Selvom det selvfølgelig også er fantastisk at gøre det for de mennesker, der elsker dig. Fordi din mor altid vil have billeder af dig, selv når du er 70 og hun er 95. Og dine børn vil elske billeder af dig, særligt den dag hvor det kun er minderne der er tilbage...

Dit nye profilfoto kr. 3500,-

Prisen for portrætfotograferingen inkluderer følgende:

Ca. 1 times fotografering i studie og 2 redigerede fotos leveret digitalt. Forud for din fotosession, har vi snak på telefonen om dine ønsker til dine nye profilbilleder. Efter fotograferingen, sender jeg dig et onlinegalleri med de bedste billeder fra vores session, som du kan udvælge dine 2 favorit fotos fra.

Professionel makeup og hårstyling kr. 1000,-

Ekstra portrætfoto: kr. 1050,-

 

Din Portrætfoto oplevelse kr. 3750,-

Din helt særlige portrætfoto oplevelse, starter allerede når vi til en start, mødes online eller på mit kontor, for at snakke om hvordan du gerne vil fotograferes, så jeg kan designe og planlægge din fotosession.

På dagen for din fotosession starter du i studiet med et checkup på de forskellige looks vi har planlagt og derefter er det tid til makeup og hårstyling, som vi justere på undervejs i din 3 timer lange fotosession.

Ca. en uge efter vores fotosession, mødes vi online eller på mit kontor hvor du bliver præsenteret for de smukke billeder og du kan beslutte de  billeder du vil have med din valgte billedepakke.

Billeder er ikke inkluderet og købes seperat

3 Portrætfotos: kr. 3150,-

6 Portrætfotos: kr. 5450,-

10 Portrætfotos: kr. 7000,-

Portrætfotos leveres som både print (op til 24x30 cm) og som digitale filer.

Send mig en besked hvis du vil høre mere eller booke en session

Hvilken portrætfotografering er for dig?

Dit nye opdaterede dig...

Portrætfoto til profilbillede

Dit portrætfoto til Linkedin, facebook og andre sociale medier, er mere en bare et billede.

Det er det indtryk du giver andre mennesker, om hvem du er. Din personlighed og din autencitet. Derfor fotografere vi dit udtryk i både din professionelle og private karakter så du har variation til de forskellige sociale medie profiler. 

En transformation af din selvopfattelse

beYOUtiful

I denne session, vil du opleve et skift. Det kan være lidt eller meget, men du kommer til at se på dig selv med nye øjne. Når dit mindsæt skifter - dvs. når du ser dig selv og ikke kan undgå at sige noget pænt om dig selv, bliver oplevelsen endnu stærkere.

Det er en eksklusiv selvforkælende portrætfoto session, alt er forberedt til mindste detalje og du er i de bedste hænder fra start til slut. Professionel styling som tager hånd om dig gennem hele sessionen, så du shiner i flere forskellige looks, er ren selvforkælelse. 

Med de smukke billeder, (fordi det er de selvfølgelig) giver dig en reminder hver dag om positive tanker og selvkærlighed.

Et helt nyt kapitel...

Gravid fotografering

En graviditet er en helt speciel og forunderlig tid i dit liv. En gravid fotografering fanger din indre styrke og skønhed som smukke, sjælefulde portrætfotos som hylder dig og det nye mirakuløse liv, der er på vej.

En gravidfotografering er en uforglemmelig oplevelse og du vil glæde dig over dine smukke portræt billeder både nu om 10-20 og 30 år.

Din portrætfoto oplevelse

Herunder finder du flere detaljer om en skræddersyet portrætfoto session. 

Stil

Jettes stil er elegant, klassisk og tidsløs og udtrykket er rent og enkelt og fokus er at fremkalde din indre skønhed. Sessionen er skræddersyet til dig og sammen drøfter vi ideer til posering, belysning, tone og stemning i billederne, for at sikre at din vision, ønsker bliver en realitet.

Konsultation

Din portrætfotografering er skræddersyet specifikt til dig, og inkludere en personlig konsultation hvor vi designer din fotosession præcis efter hvordan du drømmer om at blive fotograferet. Vi gennemgår alle detaljer, så du er forberedt til fingerspidserne, når vi mødes til din session.

Valg af tøj og styling

At vælge hvad du skal fotograferes i, kan være en svær beslutning fordi der er mange valg og muligheder. Under vores konsultation, får vi indkredset hvilken retning din portrætfoto session skal gå og jeg vil både inspirere og guide dig, så det bliver lettere at vælge ud fra din garderobe. Jeg vil til enhver tid anbefale professionel styling, som fuldender din portrætfoto oplevelse. Stylisten vil være med under sessionen til at give dig dit ideelle look, give touchups og stilændringer undervejs.

Din portrætfoto session

En Portrætfoto session er altid forbundet med god tid. Der er ikke andre sessioner den dag du skal fotograferes og vi har frihed til at bruge tid på at perfektionere de forskellige outfits vi har valgt til dig og sørge for at du hele vejen fra start til slut, føler dig godt tilpas, smuk og med det overskud der skal til for at du kan følge mig, når jeg guider dig igennem de forskellige poseringer, der får fremkalder din unikke skønhed. Alt i alt en dag med tid til dig selv, hvor det er dig der er i centrum.

Dine smukke tidsløse portrætfotos

Portrætfotos skal opleves som print, først der kommer de rigtig til live. Kvaliteten af dine færdige portrætfotos er af den absolut højeste printkvalitet med en teknologi der som gengiver farver, skygger, lys og detaljer, præcis som du ser dem på skærmen. Printet på papir i museumskvalitet der garantere 300 år holdbarhed.

Billedeprodukter af højeste kvalitet

Jeg tilbyder et udvalg af forskellige billedeprodukter til præsentation og opbevaring af dine portrætfotos. Det er produkter som er særlig udvalgt til at matche udtryk og stil i dine smukke portrætfotos. Kvalitets print med eller uden håndskåret passepartout, galleri indramning og elegante læderindbundne albums.

Portrætfotograf
Fine Art Print
Fine Art Print
At være fotogen